Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Arkitekturfotografering

5 juni kl. 19:00 - 21:00

Inbjudan till dig som vill vara med att bygga upp en ny sektion inom arkitekturfoto i föreningens regi

Hej alla fotoentusiaster!

Vill du bidra med tid, kunskaper och få nya erfarenheter av arkitekturfoto. Tag därför chansen och vara med och engagera dig i att bygga upp en ny arkitekturfotosektion.

Arkitekturfotografering kan likt naturfoto grovt delas in i ett flertal olika underkategorier. Det kan röra sig t ex om ”klassisk”- eller modern arkitekturfotografering. Eller att man kanske tycker om att fotografera gamla industribyggnader. En annan underkategori med

arkitektoniska förtecken är då den mänskliga närvaron är det mest intressanta huvudobjektet och det arkitektoniska är mer som en relief som framhäver det centrala och mänskliga i bilden.

Men det kan lika gärna vara det omvända. Du kanske likt mig själv dras mot konsten. I mitt fall blir den mänskliga närvaron då mindre central i bilden. Denna närvaro kan vara viktig att ha med i bilden för det fotografiska uttrycket, men är inte det mest centrala. Fokus här kan snarare vara att du försöker använda dig av din konstnärliga kreativitet med hjälp av  den vision som du har av det arkitektoniska föremålet.

Tycker du något av detta låter intressant. Då är ni varmt välkomna till en första diskussion enligt ovan angivna datum om hur vi bör gå vidare inom detta område.

Om du har frågor eller är intresserad min inte kan komma. Hör av dig på Jonny.ullstrom95@gmail.com

Hälsningar

Jonny Ullström

Detaljer

Datum:
5 juni
Tid:
19:00 - 21:00

Plats

Uppsala Fotografiska Sällskap
Övre Slottsgatan 14A
Uppsala, 753 10 Sverige

Arrangör

Uppsala Fotografiska Sällskap
Webbplats:
uppsalafotografiska.se