Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

april 2020

VÅRSALONGEN Vernissage

18 april kl. 13:00 - 16:00

Vårsalongen har denna vår sin vernissage lördagen den 18 april, 13 - 16. Visning sedan lördagarna 25 april och 2 maj. Alla inskickade bilder kommer att visas på TV:n och en bild per fotograf kommer att hängas på väggen i fysisk form. Vilken som hamnar på väggen utses av en grupp. Mer info kommer senare så håll utkik i månadsbrev, på hemsidan och facebook.

Mer information »

Utmaningen. Självporträtt

20 april kl. 19:00 - 21:00

Eftersom coronaviruset ställer till det kommer kvällens möte att ske digitalt. Hur detta kommer att gå till kommer Sten Nolin att berätta i ett mejl till er som finns på deltagarlistan, troligen nästa vecka. Vill du vara med men saknas på deltagarlistan?  Mejla till sten@uppsalafotografiska.se Temat denna kväll är "självporträtt".  Som vanligt är det max 3 bilder som gäller. Välkomna!

Mer information »

Öppet digitalt!

21 april kl. 18:30 - 20:30
Uppsala Fotografiska Sällskap, Övre Slottsgatan 14A
Uppsala, 753 10 Sverige
+ Google Map

Välkomna till UFS nya aktivitet "Öppet digitalt" som är öppet för samtliga fotointresserade inte bara medlemmar i föreningen. På grund av Coronaviruset så genomför vi det som en fotopromenad istället för att vara inne i lokalen. Om du redan är UFS-medlem och vill ha insläpp till vår Messengergrupp för digitalfoto där vi diskuterar, planerar och delar med oss av bilder så hör av er till Lee Farmer på Facebook Messenger.

Mer information »

maj 2020

Utmaningen. Post festum

11 maj kl. 19:00

Vårens sista utmaning har temat "post festum". Tag som vanligt med max 3 bilder på detta tema att visa och diskutera. Välkomna!

Mer information »
+ Exportera evenemang