Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gatufoto med blixt del 2

19 maj kl. 09:30

Gatufoto med blixt är en av de mest utmanande och konfronterande typerna av fotografering. Många legender såsom Bruce Gilden, Martin Parr och Ola Billmont använder ofta blixt i sitt gatufoto.

Om du vill stå upp för dina rädslor, kom med på en miniworkshop och fotopromenad med mig, så ska jag göra mitt bästa för att bevisa att det inte är så skrämmande som det verkar. Jag erbjuder två tillfällen, en under kvällen här i Uppsala och en under dagtid i Stockholm, förhoppningsvis under sol. De två tidpunkterna på dagen ger dramatiskt olika resultat. Jag uppmanar att ni kommer på bägge tillfällena för att jämföra era resultat.

Uppsala:
Vi träffas vid lokalen i UFS lördagen den 11 maj strax efter middagen klockan 19.30. Där börjar vi med en kort grundläggande introduktion till blixt-fotografi. Jag hjälper er att installera och ställa in era blixtar med era kameror. Efter det kommer vi att gå på en fotopromenad genom staden och fotografera gatufoto med blixt.

Stockholm:
Vi träffas vid centralstationen den 19 maj kl. 9.30. Vi tar tåget kl. 09.56 till Stockholm och går runt i staden. Här blir det inte någon intro till blixtfoto, men jag svarar på frågor och funderingar om ni har några under dagen.

Anmäl intresse till: savvasswe@gmail.com

Detaljer

Datum:
19 maj
Tid:
09:30

Plats

Centralstationen Uppsala

Arrangör

Uppsala Fotografiska Sällskap
Webbplats:
uppsalafotografiska.se