Ny miniutställning

Just nu visas Sten Nolins bilder från Dragon Gate i skyltskåpet utanför UFS lokal på Övre Slottsgatan 14.


Dragon Gate har jag passerat många gånger och ibland stannat och fotograferat. Någon hade för mycket pengar och ödde dem på att bygga om det misslyckade Hotell Älvkarlen, senare Checkpoint Dalälven till ett stycke Kina på landsbygden. Byggnationerna orsakade rubriker många gånger då de kolliderade med kommunens, arbetsmiljöverkets och andras synpunkter på hur man agerar i Sverige. Resultatet är dock sevärt och innehåller ett museum med kinesisk kultur och jag önskar nuvarande ägare lycka till.

Om du är intresserad av att själv anordna en miniutställning i skyltskåpet så anmäl intresse till: ingegerd@uppsalafotografiska.se

Ingegerd efterfrågar också särskilt vinter/jul/nyårsbilder som kan visas över helgerna.