Ställ ut mitt i stan – ansök nu!

I vårt uppfräschade stadshus finns numera både kafé och restaurang; Friggas. De har inbjudit UFS medlemmar att ställa ut sina verk på väggarna. Riktningsmätaren är Uppsala med omnejd, men inte mer specificerat än så. Det kan vara allt från gatufoto till blomsterprakt, digitalt publicerade bilder till mörkrumsalster. Friggas kommer att göra själva urvalet men du skickar in din ansökan enligt formuläret nedan. Galleriansvariga anonymiserar och administrerar, Friggas väljer.

När urvalet är gjort lämnar UFS över stafettpinnen till fotograferna. Vernissagen är tänkt till Kulturnatten. Fotograferna bekostar själva framtagning av bilder och inramning men får sälja sina verk utan kommissionstvång. 

Deadline för ansökan den 7 juli. Besked lämnas under juli. Planering och produktion under augusti/start september, med vernissage på kulturnatten den 9 september.

Om du inte har färdiga bilder går det bra att skicka ett urval av andra foton du har tagit eller hänvisa till webb/Instagram. Fyll i formuläret noggrant eftersom den infon kommer vara avgörande.

UFS stöttar som vanligt med planschkostnad och kommer också ta tillfället i akt att göra reklam för klubben.

Vid frågor kontakta galleriansvariga på galleri@uppsalafotografiska.se

Inlämningen är avslutad