Anmälan till vårsalong

Snart dags för vårsalong – anmäl dig här!

Vårsalongen närmar sig. Den traditionella medlemsutställningen som hängs i vårt galleri kommer att ha vernissage lördagen den 20 april och även visas / söndag 21 och onsdag 24 april liksom nästkommande lördag den 27 april. Upplägget blir det samma som i fjol där du som utställare får disponera en bit vägg och ansvarar själv för kopiering och montering. Hur stor bit av väggen du får är avhängigt hur många som vill ställa ut.  Om du behöver hjälp med montering och annat fix inför utställning hör av dig.
Som utställare förväntas du närvara vid vernissagen liksom att hjälpa till att bemanna visningstillfällena. Det är en del av det roliga – att vara på plats och prata om sitt fotografi med besökarna!

Sista anmälningsdag är 24 mars 

Sista anmälningsdag har passerat.