Anmäl dig till årets vårsalong!

Släpp loss kreativiteten

I år testar vi ett nygammalt grepp på vårsalongen där var och en står för framtagningen av sin egen bild. Detta för att skapa en lite annorlunda och inspirerande vårsalong där allt inte ser så strömlinjeformat ut. Du bestämmer vilken bild du vill ställa ut och det monteringssätt du föredrar. Det finns svarta ramar 30 x 40 till förfogande i föreningen och även kapaskivor om du själv vill limma på din bild på en sån, eller nyttja kapan på annat sätt.  

Anmäl dig till salongen senast den 9 maj till anna@uppsalafotografiska.se. Skicka in en bild till affischen på samma gång! Du kan räkna med att få plats med minst en bild i storlek 30 x 40 (inklusive montering/ram). När vi vet antalet utställare meddelar vi om du kan lägga till ytterligare en bild. Meddela vid anmälan om du vill ha med några bilder i det digitala bildspelet (max 4 bilder/fotograf).

Bra ställen för kopiering är mörkrummet, Bildformatet eller Crimson. Meddela Galleriansvariga om du vill låna ram och/eller vill ha hjälp/tips med montering. Det finns också möjlighet för en gemensam passepartoutkväll om du säger till i tid.

Föreningen står för affischer och vernissagedryck med tilltugg.

Vi hänger tillsammans fredag den 26 maj från 17 och framåt. Vernissagen hålls lördag 27 maj 13.00-17.00. Alla fotografer förväntas delta vid vernissagen och ett vaktschema sätts upp av galleriansvariga. Utställningen visas även den 3 juni 13.00-16.00. Vi kan ha öppet en onsdagskväll också om det är önskvärt.